Obaveštenje za II4f

Za one koji su radili samo jedan od dva mini testa, druga ocena će biti formirana na osnovu onog mini testa koji ste radili. To znači da će Mihajlo dobiti 3, Anđela 4, Lukić Anja 5, Jovana 4, Nevena 4, Milošević Anja 3, Sanja 5, Popović Sofija 5, Stojović Jana 4 i Dounia 5.

Postoji par nepotpisanih testova, te ako neko zna da je radio oba mini testa a na gornjem je spisku, pogledaćete sutra.

Za treću ocenu će svi koji su doneli oba praktična rada (tonsku gradaciju i simbol ranohrišćanske umetnosti) dobiti 5, prema mojoj svesci te radove nema Dunja (nijedan) a simbol nemaju Anja G, Anja D, Sofija P, Jana Ž i Todorović Anja.

Zasad nemam nijedan mini test Anje Dekanski, ukoliko se ne nađu sutra među nepotpisanim, pitaću te Anja o hrišćanskoj umetnosti pre i posle Milanskog edikta (slikarstvo katakombi, oblik prvih crkvi, mozaici, sve možeš naći na blogu). Nedostaje ti i tvoj ranohrišćanski simbol.

Na polugođu bi tako svi imali 5 osim Mihajla, Jane Ž, Anđele, Anje M i Stojović Jane, koji bi imali 4. Anja Dekanski je zasad neocenjena. Ako imate primedbe, spremite se za sutra, mada ne obećavam da ću stići sve da vas pitam, prioritet ima Anja Dekanski koja nema drugu ocenu.

Pozdrav

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s